ÇIGKöFTEM DEN HAAG

ÇIGKöFTEM DEN HAAG Een speciaal en origineel Vegetarisch concept!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1345 beoordelingen
1 jun 2020 om 0:51 Onvriendelijke bezorger, als dit werk je niet bevalt zoek wat anders jaaa !!!
1 jun 2020 om 0:24 Super zoals altijd. Ik bestel er bijna elke week.
31 mei 2020 om 20:01 Bezorgen was super snel!!! Eten was zeker zoals altijd lekker dus zeker een aanrader beste cigkofte!
30 mei 2020 om 17:53 Altijd snel en lekker, stelt nooit teleur
30 mei 2020 om 13:44 De bezorger kwam heel laat 45 minuten! Terwijl ik mijn bestelling om 15:45 had aangegeven.
29 mei 2020 om 18:54 Super snel vanuit Den Haag in Delft in bezorgd en heerlijk eten!
27 mei 2020 om 1:11 als je specifiek om iets vraagt bij de vermeld punt wat je wel of niet wilt word het niet serieus genomen of gegeven als je wat vraagt cigkofte was lekker en pittig halve harde citroen met dooie groente erbij dat was wel zwaar min punten
25 mei 2020 om 11:03 Hij kwam wel een uur te vroeg. Maar maakt niet uit, het was heerlijk !
23 mei 2020 om 23:36 Lekker en vers
23 mei 2020 om 17:49 Ontzettend blij dat ze nu bezorgen op mijn nieuwe adres! Heb weer genoten! Was lekker!
21 mei 2020 om 16:30 Yanlış sıparıs etmeme rağmen genede çok hızlı bır sekılde yetıstırdıler çok sağolun böyle devam edın asla kayıp etmezsınız!!!Lezzete gelınce onu zaten hıc yorum yapmıyorum herzamankı gıbı superrrrr
20 mei 2020 om 22:45 Had aangegeven niet aanbellen maar toch word er aangebeld