ÇIGKöFTEM DEN HAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 17:27 Lekkere cigkofte weer heerlijk gegeten!! Zeer vriendelijke personeel!
6 dec 2022 om 21:01 Het was heerlijk!! Bedankt Cigkoftem!!
5 dec 2022 om 9:14 Was echt lekker! Ik ga zeker vaker bestellen!
4 dec 2022 om 16:26 Sommige winkels mogen er een voorbeeld van nemen. Zoals gewoonlijk weer de beste, en bezorging weer snel geleverd
4 dec 2022 om 11:20 Goede kwaliteit en dat proef je gewoon! Bedankt çiğköftem voor de smakelijke eten en snelle bezorging. Ga zo door!
29 nov 2022 om 21:59 Heerlijk.
29 nov 2022 om 17:45 Super vriendelijke bezorger die gewacht heeft tot ik thuis was en ook een fles Ayran cadeau gaf. Perongeluk de sushi cigkoftem besteld ipv de gewone cigkofte maar blij met m’n fout want het was echt heerlijk!! Ik ga zeker vaker bestellen!
28 nov 2022 om 23:18 Supersnel bezorgd. Eten was heerlijk.
24 nov 2022 om 21:16 Cigkofte sushi lavas was helemaal nat!! En het was na anderhalf uur bijna bezorgd! Bide cok aciydi terwijl ik aangaf acisiz olsun
20 nov 2022 om 20:54 Smaakte nergens naar
19 nov 2022 om 20:41 Zoals gewoonlijk weer de beste cigkofte en vriendelijke bezorger. Nergens anders de lekkerste cigkoftem!
18 nov 2022 om 22:53 Zeer vriendelijke mensen, eten is er top. Vele restaurant ketens zouden een voorbeeld moeten nemen van deze zaak